Thema: Een goed advies & verkoopgesprek geeft energie, omzet en blije klanten!

Als schoonheidsspecialist wil jij je klanten het beste huidadvies geven en zonder dwang je producten verkopen. Maar wat doe je als de klant zegt: “Ik maak eerst mijn producten op, ik ben tevreden over mijn producten” of: “Ik heb geen interesse”. Je merkt dat de klant de producten wel nodig heeft maar niets wil kopen. Waar komt dit door en hoe kun je dit verbeteren?

Tijdens deze leerzame training leer je in vier stappen hoe je de klant een goed advies geeft en de producten verkoopt die de klant wil kopen en waar ze blij mee is. Goed verkopen begint met een goede communicatie en met de juiste verkooptechnieken om de klant te overtuigen. Je leert tijdens deze training het koopgedrag beter te begrijpen, wanneer je het beste je producten kunt adviseren en verkopen en hoe je professioneel communiceert met de klant.

Wat je leert tijdens de training:

  • Professioneel communiceren met de klant.
  • Stapsgewijs de 4 stappen van het verkoopproces uitvoeren.
  • Inspelen op het koopgedrag van klanten.
  • Minder zelf denken voor de klant.
  • Op een natuurlijke manier producten verkopen die de klant wil hebben.
Aanmelden voor deze training

Data en tarief

Nog geen nieuwe datum bekend.
Lid € 145 Geen lid € 175

Praktijkgericht:

Ieder onderwerp leiden we in met het accent op communicatie en verkopen. Daarna oefenen we praktijkgericht in groepjes. Uiteraard is er voldoende ruimte voor vragen en persoonlijke inbreng. Je krijgt inspiratie om met meer zelfvertrouwen en plezier behandelingen en producten te verkopen aan tevreden klanten.

Duur van de training:

1 dag (9:30 tot 16:30 uur) inclusief lunch

Groepsgrootte:

Maximaal 8 deelnemers

Niveau:

Gediplomeerd schoonheidsspecialist

Trainer

Ria van Tol van Commercium is de docent voor de training.

Zij adviseert, begeleidt en traint schoonheidsspecialisten, ondernemers, managers en salesmensen. Ria heeft een zeer ruime ervaring in de beautybranche. Daarnaast heeft ze zich meer dan 20 jaar verdiept in de werking van het brein: hoe mensen informatie opslaan en zo effectief mogelijk leren.