Huidexpert Club
5.0
Gebaseerd op 6 beoordelingen
powered by Google
De Witte RoosDe Witte Roos
11:20 12 Dec 23
Masterclass Anti-Aging was een hele leuke leerzame training. Ik vond het vooral leuk dat we diep in gingen op de biologie. Aanrader!
Anne Esmee van der TolAnne Esmee van der Tol
20:56 13 Sep 23
Interessante trainingen die mij verder hebben geholpen in mijn loopbaan.
Petra RavenPetra Raven
09:45 04 Jun 21
Caroline SchenkCaroline Schenk
10:09 13 May 21
Wij (schoonheidssalon Face& Body Mijdrecht) hebben de masterclass huidverzorging in de salon bij kanker gevolgd.Een leerzame brede opleiding met div. gastdocenten. Het is een enorm mooie uitbreiding voor onze praktijk.
Ik heb de masterclass gevolgd in de praktijk bij kanker. Het was een zeer interessante en leerzame cursus! Er werd een koppeling gemaakt tussen theorie en praktijk.Dank je wel team Mary voor jullie enthousiasme en vakkundigheid.
Patricia WerkmanPatricia Werkman
11:09 12 Mar 21
Verschillende trainingen gevolgd die perfect aansluiten bij de praktijk van mijn salon. Verdieping voor ons vak. Een aanrader.
js_loader

Naam: Alfa ten Brinke
Bedrijf:
Beautysalon Alfa

Ik heb veel geleerd van Isabel Muñoz tijdens de Bindweefsel en Huidverbeteringsmassage specialisatie en van Marianne van den Broek bij de Acne Specialisatie.


Naam: Yvonne Verberne
Bedrijf:
Beauty By El Perito

Gisteren de een daagse cursus click your brain van Ria V Tol gevolgd. het was een super leerzame dag met voor mij heel veel nieuwe inzichten hoe je de verkoop in je salon kan verhogen. Ria legt alles heel goed uit in begrijpelijke jip en janneke taal. Zeker een aanrader om deze cursus te gaan volgen. Ik hoop dat er nog eens een vervolg cursus komt.


Naam: Betty van den Braber
Bedrijf:
Body & Beauty Care

Onlangs de 5-daagse training Specialisatie Oncologische Huidzorg en Massage gevolgd. Wat een mooie verdiepende training!
Er komen veel aspecten aan bod samen met een theoretische verdieping in deze 5 dagen. Een verpleegkundige met medische kennis, een communicatiedeskundige hoe om te gaan met patiënten, een visagiste met tips over een make-up en nog veel meer maar ga het vooral zelf ervaren want het is het meer dan waard dat mensen met kanker zich even niet patiënt maar weer mens gaan voelen. En daar kunnen wij met ons beroep een hele mooie bijdrage aan leveren.


Naam: Mariëlle Ponsen-verhoef
Bedrijf:
 Ikigai Pure Skin

5 daagse Specialisatie Uiterlijke Verzorging en Massage bij de Oncologische Huid;
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️


Naam: Caroline Schenk
Bedrijf:
Schoonheidssalon Face & Body

2 daagse massage bij de oncologische huid gevolgd.
Zeer mooie trainingsdagen. Duidelijke uitleg en verdieping over lymfe en de Nervus Vagus.
Een zachte massage met enorme impact.
Désirée is een geweldige docent! Wat een vakvrouw.


Naam: Andrea de Jong-Wit
Bedrijf:
De Witte Roos

Recensie: Masterclass Anti-Aging was een hele leuke leerzame training. Ik vond het vooral leuk dat we diep in gingen op de (cel) biologie. Aanrader!


Naam: Geesje de Maat
Bedrijf:
Schoonheidssalon Geesje de Maat

Recensie: Zeker aan te bevelen voor salons die een stapje verder willen in het vak. Het verrijkt je kennis op alle gebieden.


Naam: Arianne Bonhof
Bedrijf:
Aventus

Recensie:We hebben een geweldige leerzame training gehad. Goede trainster met een schat aan kennis en ervaring.


Naam: Herma Boeijink
Bedrijf:
schoonheidssalon Herma

Recensie:Bijzonder interessante scholing Huidzorg bij oncologische huid gevolgd! Désirée en Mary hartelijk dank boor het delen van jullie kennis, top!


Naam: Ivonne van der Laan
Bedrijf: 
Schoonheidssalon Face & Body

Recensie: 2 daagse cosmetische Shiatsu massage gevolgd bij Huidexpert club. Mooie resultaatgerichte en ontspannende massage, écht een aanvulling voor in de praktijk. Isabel geeft op een prettige manier les. Rustig, duidelijk en vakkundig. In twee dagen enorm veel geleerd. Daarnaast uiteraard thuis ook aan de slag met de theorie én praktijk om de massage volledig in de vingers en in het hoofd te krijgen. Ik ben absoluut enthousiast.