De eerste groep deelnemers aan de training Ontspannende Reliëf Massage

De eerste groep deelnemers aan de training Ontspannende Reliëf Massage, die plaatsvindt in een rustgevende en sfeervolle omgeving, zal de geheimen ontdekken van deze unieke massage. Het primaire doel van deze massage is tweeledig: allereerst streeft het ernaar een diepe staat van ontspanning te creëren, terwijl het tegelijkertijd blokkades in het lichaam oplost. Deelnemers zullen worden ondergedompeld in de kunst van het activeren van reflexpunten, met speciale aandacht voor de fascinerende wereld van oor-massage, waarbij de principes van acupunctuurtheorie worden toegepast.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Huidexpert maakt gebruik van noodzakelijke en analytische cookies.